Rouzin svet

 Glavni junak ove priče je jedna mala, draga krpena lutka, koja je oko sebe skupila šareno, malo društvo.
MINIMAXJona

Legenda o ptici bez krila
Koko je usamljena devojčica, koja sanja da postane ptica.
RTV1Gnjuri Oli gnjuri

Dve podmornice nas odvlače u dubinu mora i pomažu nam da upoznamo i divimo se svim lepotama i šarenilu podvodnog sveta morskih dubina.
MIINIMAXBarbi -

 Barbi u ulozi Marise zabavne i moderne prvakinje u surfu, koja je ujedno i očaravajuća princeza sirena spremna je da se ponovo popne na dasku za surfovanje.
MINIMAXKruds

 Avanturistička komedija o prvoj modernoj porodici koja je pošla na životno putovanje posle uništenja pećine, njihovog jedinog doma. Otkrivaju neverovatan novi svet prepun veličanstvenih stvorenja...
HBO COMEDYDora istražuje

Dora Istražuje je polučasovna animirana dečja televizijska serija, čija je zvezda 7-godišnja devojčica latinoameričkog porekla i njeni prijatelji. Serija je osmišljena da u njoj aktivno učestvuju deca predškolskog uzrasta u zajedničkim igrama i avanturama u stilu kompjuterskih igrica.
NICKELODEONHip Hip Ura

 Detektiv Hip-hip Hippo i njegov pomoćnik - Vizel zvani Ura, su glavni likovi serije HIP Ura. Na kraju svake epizode, kada reše slučaj, oni radosno skaču i uzvikuju svoja imena: HIP-HIP-Ura! Serija kombinuje elemente detektivske priče, akcionog filma i edukativnog filma.
JIM JAMVolim prirodu

Sada kada je internet glavna igračka nije lako privući pažnju mališanima i ponuditi nešto novo i zanimljivo. Odgovore na pitanja je danas lako pronaći. Ali postaviti pravo pitanje i krenuti u potragu, a da to istraživanje postane avantura, nudi emisija „Volim prirodu“.
PRVA SRPSKA TVSunđer Bob

Da li je neko naručio najukusniju troslojnu pljeskavicu od jastoga? To je ono što se sprema ovde u dubinama okeana, tačnije – u Koralovu, u jednom od najboljih ugostiteljskih objekata, restoranu „Keba Kraba“. Tamo radi jedan od najambicioznijih kuvara na svetu (i najverovatnije – najpoznatiji svetski sunđer) Sunđer Bob Kockalone.Mladi talenti Srbije

 Ништа није много и ништа није велико када треба открити, подржати и афирмисати млади таленат. Такав однос према талентованој деци негује се у већини цивилизованих и развијених земаља. 
RTS 2