Transformersi

Svi oni koje vole Transformerse imaju mnogo razloga za radost, jer nas očekuju nove epizode omiljene serije.
MINIMAXPustolovine sa braćom Kret

Priključi se avanturama Krisa i Martina Kreta, prati njihove tragove i vidi sa kakvim divljim životinjama će se sresti i kako se spaja nauka sa zabavom!
MINIMAXJagodica Bobica

Uživajte u novim avanturama lepe, vesele, drage i dobre devojčice, Jagodice Bobice. Ona voli prirodu, svoju seku Jabučicu, kao i kućne ljubimce.
MINIMAXVolim prirodu

Sada kada je internet glavna igračka nije lako privući pažnju mališanima i ponuditi nešto novo i zanimljivo. Odgovore na pitanja je danas lako pronaći. Ali postaviti pravo pitanje i krenuti u potragu, a da to istraživanje postane avantura, nudi emisija „Volim prirodu“.
PRVA SRPSKA TVSunđer Bob

Da li je neko naručio najukusniju troslojnu pljeskavicu od jastoga? To je ono što se sprema ovde u dubinama okeana, tačnije – u Koralovu, u jednom od najboljih ugostiteljskih objekata, restoranu „Keba Kraba“. Tamo radi jedan od najambicioznijih kuvara na svetu (i najverovatnije – najpoznatiji svetski sunđer) Sunđer Bob Kockalone.Svemirski trkači

Kadeti Svemirske Akademije prodiru izvan Zemljine orbite i uz vrisak lete ka svemiru u pravcu uzbudljivih misija koje se nalaze pred nama.
MINIMAXMladi talenti Srbije

 Ништа није много и ништа није велико када треба открити, подржати и афирмисати млади таленат. Такав однос према талентованој деци негује се у већини цивилизованих и развијених земаља. 
RTS 2Čarobne zubne vile

 Zdravo drugari! Danas vam stižu sjajne vesti! Ali pre nego, što vam otkrijemo o čemu se radi, moramo da vam postavimo jedno pitanje: Da li perete zube svaki dan, kako bi bili beli i čisti?
MINIMAXSasvim prirodno

"Cilj nam je da kameru odnesemo na mesta na kojima je retko ili nikada pre bila, da damo glas onima koji se retko čuju, da zabeležimo predele koji se retko viđaju i da ispričamo priče o načinima života koji polako izumiru. "
RTS 1