Grdana – zla vila

Besna zbog pretnje koju susedno kraljevstvo predstavlja za njenu šumu, Grdana (Andželina Džoli) baca neponištivu kletvu na kraljevu tek rođenu ćerku. Ali kako dete raste, Grdana shvata da joj devojčica sve više prirasta srcu.
HBOVolim prirodu

Sada kada je internet glavna igračka nije lako privući pažnju mališanima i ponuditi nešto novo i zanimljivo. Odgovore na pitanja je danas lako pronaći. Ali postaviti pravo pitanje i krenuti u potragu, a da to istraživanje postane avantura, nudi emisija „Volim prirodu“.
PRVA SRPSKA TVSunđer Bob

Da li je neko naručio najukusniju troslojnu pljeskavicu od jastoga? To je ono što se sprema ovde u dubinama okeana, tačnije – u Koralovu, u jednom od najboljih ugostiteljskih objekata, restoranu „Keba Kraba“. Tamo radi jedan od najambicioznijih kuvara na svetu (i najverovatnije – najpoznatiji svetski sunđer) Sunđer Bob Kockalone.Mladi talenti Srbije

 Ништа није много и ништа није велико када треба открити, подржати и афирмисати млади таленат. Такав однос према талентованој деци негује се у већини цивилизованих и развијених земаља. 
RTS 2Sasvim prirodno

"Cilj nam je da kameru odnesemo na mesta na kojima je retko ili nikada pre bila, da damo glas onima koji se retko čuju, da zabeležimo predele koji se retko viđaju i da ispričamo priče o načinima života koji polako izumiru. "
BICIKLOM - ZATO STO JE NAJLEPSE - 1 i 2 januar 2015, od 15 -16h
RTS 1