Kamelot

Epska avantura mudrog kralja Artura, njegove predivne kraljice Ginevre i zlog sina Mordreda, hrabrog viteza Lanselota, starog čarobnjaka Merlina i grozne veštice Morgan...
MINIMAXTurbo

Kada običan puž po imenu Turbo dobije moć super-brzine, njegov život postaje luda vožnja! Uz pomoć grupe snalažljivih uličnih puževa, Turbo se prijavi za trku Indi 500 u pokušaju da ostvari svoje i njihove snove. 
HBOŠetnja sa dinosaurusima 3D

 Upoznajte dinosauruse, stvarnije nego što ste ikada videli, prepuštajući se nezaboravnoj praistorijskoj avanturi u kojoj Pači, hrabar mladi dinosaurus trijumfuje i postaje vođa, za šta je i rođen, uprkos lošim izgledima.
HBOBarbi i njene sestre

Barbi i njene mlađe sestre idu u avanturu u Švajcarsku, u živopisne Alpe, gde sa radošću čekaju da celo leto provedu na akademiji jahanja koja im nudi neverovatnu razonodu!
MINIMAX

 Učite sa nama

Harison Hud otkriva zanimljive činjenice o Mesecu, poput toga, zašto ljudi misle da vukovi zavijaju na Mesec i iz kog razloga misle da ih Mesec pretvara u vukodlake.
DA VINCI LEARNINGHip Hip Ura

 Detektiv Hip-hip Hippo i njegov pomoćnik - Vizel zvani Ura, su glavni likovi serije HIP Ura. Na kraju svake epizode, kada reše slučaj, oni radosno skaču i uzvikuju svoja imena: HIP-HIP-Ura! Serija kombinuje elemente detektivske priče, akcionog filma i edukativnog filma.
JIM JAMJagodica Bobica

Uživajte u novim avanturama lepe, vesele, drage i dobre devojčice, Jagodice Bobice. Ona voli prirodu, svoju seku Jabučicu, kao i kućne ljubimce.
MINIMAXVolim prirodu

Sada kada je internet glavna igračka nije lako privući pažnju mališanima i ponuditi nešto novo i zanimljivo. Odgovore na pitanja je danas lako pronaći. Ali postaviti pravo pitanje i krenuti u potragu, a da to istraživanje postane avantura, nudi emisija „Volim prirodu“.
PRVA SRPSKA TVSunđer Bob

Da li je neko naručio najukusniju troslojnu pljeskavicu od jastoga? To je ono što se sprema ovde u dubinama okeana, tačnije – u Koralovu, u jednom od najboljih ugostiteljskih objekata, restoranu „Keba Kraba“. Tamo radi jedan od najambicioznijih kuvara na svetu (i najverovatnije – najpoznatiji svetski sunđer) Sunđer Bob Kockalone.Svemirski trkači

Kadeti Svemirske Akademije prodiru izvan Zemljine orbite i uz vrisak lete ka svemiru u pravcu uzbudljivih misija koje se nalaze pred nama.
MINIMAXMladi talenti Srbije

 Ништа није много и ништа није велико када треба открити, подржати и афирмисати млади таленат. Такав однос према талентованој деци негује се у већини цивилизованих и развијених земаља. 
RTS 2Čarobne zubne vile

 Zdravo drugari! Danas vam stižu sjajne vesti! Ali pre nego, što vam otkrijemo o čemu se radi, moramo da vam postavimo jedno pitanje: Da li perete zube svaki dan, kako bi bili beli i čisti?
MINIMAX