asdfasdf,a.sdfm,.asdfsd,.fas,m.
asdfasdf
Open MojTelekom

23.03.2015

Prepaid kartica na poklon!

Sve nove i postojeće korisnike koji do 30. aprila 2015. godine potpišu ugovor na određeni vremenski period za bilo koju od naših usluga (Postpaid, Kontrola troškova, Box, Internet, fiksni), očekuje poklon prepaid kartica sa bonusom dobrodošlice.

26.12.2014

Otvorena poslovnica u Merkator centru

Novi koncept opremanja poslovnica u službi unapređenja komunikacije sa korisnicima

Kompanija Telekom Srbija otvorila je novu poslovnicu u Beogradu, u TC Merkator, i tom prilikom predstavila novi način opremanja prodajnih mesta sa ciljem kvalitetnije komunikacije sa korisnicima. Novootvoreni prostor predstavlja potpuno novi koncept uređenja enterijera koji je zamišljen i realizovan kao mesto koje odaje toplinu životnog prostora svakog od nas, nešto zajedničko što nas spaja, upućuje na prisniji kontakt i neposredniju komunikaciju.

26.12.2014

Povoljno! GO4YU mreža za naše u Americi

Za našu dijasporu u SAD pripremili smo jedinstveno i pouzdano rešenje za izuzetno povoljnu komunikaciju sa prijateljima i porodicom u Srbiji i obratno. Vaši rođaci i prijatelji, iako daleko u Americi, sada vam mogu biti sasvim blizu jer nova GO4YU mreža omogućava opuštene, duge razgovore po ceni već od 0,01 $ po minutu, odnosno samo 0,99 dinara po minutu kada vi pozivate prijatelje i porodicu koji u Americi koriste GO4YU mrežu.

28.11.2014

Novine od 1. januara za poslovne korisnike

Obaveštenje za korisnike usluga Biznis InoCall Plus i Dial Up pristup Internet.

28.11.2014

Novine od 1. januara

Obaveštenje za InoCall, IPTV i Dial up korisnike
 

04.11.2014

Upozorenje za korisnike webmail servisa

Obaveštavamo vas da je u toku pokušaj nepoznatog lica da na nedozvoljen način dođe do korisničkih imena i lozinki korisnika webmail servisa mail.open.telekom.rs.

08.10.2014

Klik SPORT- nove lige, više utakmica

Sportski događaji koje možete uživo da pratite na svom računaru putem Klik SPORT portala ili na svom mobinom telefonu putem Klik SPORT aplikacije bogatiji su za dva evropska košarkaška takmičenja:
Košarkaška lige Grčke (E∑AKE) i Košarkaška lige Španije (ACB Endesa Liga).

26.09.2014

Kragujevac dobio treću poslovnicu

U tržnom centru „Plaza'' u Kragujevcu počela je da radi nova, moderno opremljena poslovnica.

03.09.2014

m:plati – nova Android aplikacija

Nova m:plati Android aplikacija vam omogućava da, putem mobilnog telefona, bez provizije dopunite prepaid kredit i platite račune za naše usluge.

Na ovaj način, možete platiti bilo koji račun za naše usluge i dopuniti kredit bilo kojem mt:s prepaid broju. Pored toga, u okviru opcije Pregled transakcija možete, kada god to želite, pregledati sve transakcije izvršene prilikom plaćanja računa i dopune prepaid kredita.

01.09.2014

Ukidanje usluge Biznis InoCall

Obaveštavamo Vas da od 1. oktobra 2014. godine iz ponude povlačimo Biznis InoCall uslugu i da će od tog datuma, umesto nje, svim korisnicima ove usluge automatski biti aktivirana usluga Biznis InoCall Plus.

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>