asdfasdf,a.sdfm,.asdfsd,.fas,m.
asdfasdf
Open MojTelekom

Telefonski imenik

Kompanija „Telekom Srbija“, kao najveći provajder usluga u fiksnoj telefoniji, omogućava svojim korisnicima da na različite načine dođu do željenih informacija vezanih za korisnike fiksne telefonske mreže.

Od nedavno Telefonski imenik sadrži i informacije o postpaid korisnicima mt:s mreže koji su podneli zahtev za objavljivanje svojih korisničkih podataka.

Ukoliko tražite prijatelje i poznanike, ne možete da se setite broja telefona starog frizera ili želite  sami da  se snalazite u mnoštvu podataka, na raspolaganju su Vam naše službe, elektronska i štampana izdanja.

  • 11811.rs
    Služba je dostupna građanima 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji. Dostupne su informacije o privatnim i poslovnim korisnicima.

Telefonski imenik (privatni korisnici)

Poslovni imenik (poslovni korisnici)

SMS imenik

  • 11811
    Servis je dostupan građanima 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji. Dostupne su informacije o privatnim i poslovnim korisnicima. Jednim telefonskim pozivom servisa Telefonski imenik na broj 11811 može se dobiti najviše jedan telefonski broj pretplatnika fiksne telefonije ili mt:s mreže; za dobijanje tražene informacije neophodno je navesti tačan podatak o imenu i prezimenu, adresi ili nazivu firme korisnika čiji telefonski broj se traži.