asdfasdf,a.sdfm,.asdfsd,.fas,m.
asdfasdf
Open MojTelekom

Ponuda TV i radio kanala za kancelarije

OSNOVNI PAKET PDFTV kanali za javni prostor
Javni servis
RTS 1 - nacionalni javni servis
Radio-televizija Srbije - prvi program. Ima teletext.
www.rts.rs                                                                                                     
101
RTS 2 - nacionalni javni servis
Radio-televizija Srbije - drugi program. Ima teletext.
www.rts.rs
102
Dokumentarni program, vesti i zabava - domaći kanali
TV Nova - format slike 16:9
Najsavremenija medijska kuća na Balkanu, jedina koja proizvodi i emituje celokupan program u HD rezoluciji. Na našem programu ćete naći vrhunske domaće i strane produkcije, informativni program baziran na pravovremenom i objektivnom novinarstvu i bogat zabavni program oblikovan po vrhunskim, svetskim standardima. Nova.rs...očekujte vise.
www.nova.rs
103
B92
Poznata i kao "devedesetdvojka", odlikuje se pre svega odgovornim informativnim programom i angažovanim autorskim i dokumentarnim emisijama, ali i bogatim sportskim i zabavnim sadržajima. Ima teletext.
www.b92.net/tv
104
PRVA Srpska Televizija - format slike 16:9
PRVA SRPSKA TELEVIZIJA je program sa brojnim informativnim, sportskim, filmskim, serijskim i zabavnim sadržajima. Ima teletext.
www.prva.rs
105
TV PINK
TV Pink proizvodi i emituje domaći i strani program visokog kvaliteta, popularne serije, filmove, telenovele, zabavno-muzički i talk show program, najmodernije reality show programe kao i svakodnevne centralne informativne emisije i političke duele. Ima teletext.
www.rtvpink.com
106
HAPPY TV
Happy TV je televizija sa nacionalnom frekvencijom. Emituje program zabavnog karaktera, filmove, talk-show emisije i kratke humorističke forme u intervalu od 14-10 h. Ima teletext.
www.happytv.tv
107
M moja TV je 24-časovna televizija modernog tipa koja razvija naučno-obrazovne emisije, emisije o kulturi, clubbing-u, modi, ekstremnim sportovima, Internetu, multimedijalnim umetnostima, novim tehnologijama, kompjuterskim igrama i drugim temama koje se pokažu kao aktuelne i vredne pažnje.
www.tvmetropolis.com
153
Studio B
Studio B je nezaobilazni servis Beograđana. Sve što čini život, problemi i potrebe stanovnika Beograda, 24 sata programa, sa vestima, kontakt i talk show programima, muzikom, filmovima, serijama i dokumentarnim programima. Ima teletext.
www.studiob.rs/tv
154
Srpska naučna televizija
Srpska naučna televizija kao prva televizijska stanica ovakvog tipa u regionu, baviće se popularizacijom nauke i kulture kroz niz aktuelnih i zanimljivih sadržaja. Gledaoci će imati prilike da pogledaju različite domaće i strane emisije, kao i da uvek budu informisani o najnovijim naučnim i tehnološkim dostignućima. Srpska naučna televizija vaš prozor u svet nauke i kulture.
www.sntv.rs
197
MTS
MTS svojim programskim sadržajem pokriva najvažnije sfere interesovanja najdinamičnijeg segmenta populacije: umetnost, zabavu, obrazovanje, sport i društvo, kao i uključenja sa najvažnijih kulturnih i zabavnih manifestacija.
www.mts.org.rs
198
B92 info
Info program TV B92
http://www.b92.net/tv/program_info_kanal.php
541
TV Melos
TV Melos emituje informativne i političke talk-show emisije, kao i kulturni, zabavni i muzički sadržaj namenjen svim uzrastima.
www.rtvmelos.net
627
TV K::CN
TV K::CN u svom programskom konceptu sadrži informativni, filmski i dečiji program, obogaćen interesantnim kulturno zabavnim sadržajima, serijama i muzičkim programom.
www.tvkcn.net
628
TV K::CN Svet Plus 3
www.svetplus.com/tv.asp
632
Program za decu i crtani filmovi - domaći kanali
Happy K
HAPPY K. televizija emituje program pažljivo prilagođen specifičnim potrebama dece od predškolskog do tinejdžerskog uzrasta sa mnogobrojnim animiranim sadržajima i sinhronizovanim crtanim filmovima. Emituje program od 10 do 14h.
www.happytv.tv
107
PINK Kids
Program za decu, za tinejdžere i čitavu porodicu, s akcentom na mlađe članove. Na kanalu Pink Kids emituju se crtani filmovi novije generacije, crtani filmovi koji već spadaju u domen klasike i druge forme TVemisija namenjenih deci i tinejdžerima.
www.rtvpink.com
521
Dokumentarni program, vesti i zabava - ex YU
BN TV
RTV Bijeljina ima zadatak da informiše, obrazuje i zabavi.
www.rtvbn.com
502
OBN
Open Broadcast Network - televizija Bosne i Hercegovine
www.obn.ba
504
Atlas TV
RTV Atlas jedna je od najmlađih medijskih kuća u Crnoj Gori i članica je "Atlas Grupe", opredeljena ka kvalitetnom informativno - političkom programu, informacijama iz sveta biznisa, finansija i zabave, muzičke industrije, nauke, umetnosti i kulture.
www.rtvatlas.tv
505
Dokumentarni program, vesti i zabava - strani kanali
Al Jazeera
Al Jazeera Balkans je prvi regionalni informativni kanal koji donosi vesti iz celog regiona i sveta uključujući vesti iz sveta sporta i biznisa, te dokumentarni program političkog, informativnog, istorijskog i obrazovnog sadržaja. Al Jazeera Balkans takođe promoviše i prikazuje intervjue, debate i razgovore o aktuelnim temama sa istaknutim licima iz regiona i sveta.
balkans.aljazeera.net
528
Euronews - format slike 16:9
Vodeći internacionalni kanal koji pokriva svetska događanja gledana iz evropske perspektive. Kanal sposoban da razume i dešifruje razne političke debate i predvidi implikacije političkih odluka na svakodnevni život.
www.euronews.net
543
Rossia 24
Najgledaniji televizijski kanal sa vestima u Rusiji sada je dostupan i gledaocima u Srbiji. Novosti iz sveta i regiona Ruske Federacije, ekonomske analize i intervjui sa uticajnim osobama čine okosnicu ovog kanala.
Program se emituje na ruskom jeziku.
www.vesti.ru
546
RT 
Ukoliko želite da se upoznate sa događajima u Rusiji i ruskim viđenjem svetskih dešavanja, pogledajte vesti iz oblasti politike, sporta, kulture i ekonomije, dokumentarce i reportaže na kanalu RT.
Program se emituje na engleskom jeziku.
www.rttv.ru
547
Deutsche Welle
Nemački međunarodni kanal koji izveštava o aktuelnim događajima u Nemačkoj, Evropi i svetu, ali i o ekonomiji, nauci, tehnologiji, kulturi, sportu, turizmu, zdravstvu i životu u Nemačkoj i celoj Evropi.
Program se emituje na engleskom i nemačkom jeziku.
www.dw-world.de
548
France 24 
France 24 je prvi francuski internacionalni kanal, pokriven najnovijim vestima, dostupan 24 sata dnevno, produciran iz jedinstvene uređivačke linije. Sa preko 1000 dopisnika širom sveta, kanal emituje raznovrsne analize i vesti. Preko100 miliona TV domaćinstava trenutno prati kanal France24.
Preporuka TV kanala - Retrospektiva događaja koji su obeležili 2011. godinu.

www.france24.com
549
Bloomberg
Američki TV kanal koji iz tri studija, njujorškog, londonskog i hongkonškog, 24 sata dnevno pokriva globalna dešavanja iz sveta biznisa i finansija.
www.bloomberg.com
550
Viasat History
Viasat History Vas poziva na put u prošlost a to je bliže najdaljim događajima koji su oblikovali našu sadašnjost. Od revolucije posle rata, sporta, do umetnosti, pronalazaka i otkrića najvećih prirodnih i istorijskih uspeha i dostignuća.  Istorije kultura, mitovi i misterije, nauke i izuma, ključni istorijski događaji, praistorija, istorija muzike i popo kulture, korporativna i vojna istorija, provili velikana, poznati ljudi i konačno istorijske drame su sadržaj našeg programa. Širok i raznolik spekrat ovog kanala, povezuje antičko sa modernim, socijalna pitanja kulturološke istorije, na popularan način sa naučnom porukom čine koherentan, dinamičan i uzbudljiv softverski paket.
www.viasathistory.rs
597 Viasat History
Viasat Explore
Avanture, putovanja i otkrića fascinantnih tajni čoveka je mali osvrt na sadržaj ovog tematskog kanala, koji publici donosi pregršt informacija, visok nivo adrenalina i maksimalni intenzitet emocija! Viasat Explore, svojim programom i serijama iz vodećih svetskih produkcijskih kuća kao i raznolikošću i visokim kvalitetom repertoara, izdvaja se od ostalih dokumentarnih kanala. Sadržaj programa ima visok ugled među zahtevnom muškom publikom, pružajući istovremeno informacije i zabavu. Kriminal i istrage, zone moći, svet nauke i divljih životinja, razonoda i noć su tematski deo Explorea. Profesionalno izabran repertoar, koji u širokom opsegu pokriva teme kao što su, kriminal, avantura, putovanja, posmatranje divljih životinja, neobične vremenske prilike, sugeričući ideje kako da provedete slobodno vreme ili zanimljiv hobi ali takođe nudeći uzbuđenje ekstremnih sportova, auto trka i fudbalskih utakmica.
www.viasatexplorer.rs
599 Viasat Explorer
Viasat Nature
Viasat Nature je besplatni komercijalni premium kanal koji Vam pruža širok spektar zabavnih i nagrađivanih dokumentarnih emisija o životinjama, prirodi, fauni i njenim čuvarima. Emisije su proizvele čuvene produkcijske kuće kao što su BBC, Kanal 4 ili Partenon. Emitovane 24 časa dnevno, naše porodične i interesantne emisije Vam donose priče iz celog sveta, uz naraciju eksperata ili čak slavnih ličnosti.
www.viasatnature.rs
598 Viasat Nature
National Geographic
National Geographic kanal donosi priče o ljudima, životinjama, antropologiji, arheologiji i pustolovinama.
Program je titlovan na srpski jezik.
www.serbia.ngceurope.com
602
Travel
Travel Channel je namenjen zaljubljenicima u putovanja, kao i svima onima koji žele da otkriju nove predele Zemlje.
Program se emituje na engleskom jeziku.
www.travelchannel.co.uk
606
Da Vinci Learning - format 16:9
Zato što je zadovoljstvo znati, Da Vinci Learning vam pruža mogućnost edukacije, zabave i inspiracije u Vašem domu.
Program se emituje na engleskom jeziku.
www.da-vinci-learning.com
611
CCTV 4
CCTV4 je kanal namenjen kineskoj populaciji van matične zemlje koji u svom programskom konceptu sadrži raznovrsni program uključujući vesti, dokumentarne emisije, sadržaje iz oblasti kulture, drame, sport i dečiji program.
www.cctv-4.com
626 CCTV 4
Outdoor
Outdoor je kanal na kome možete pratiti najnovije informacije o lovu, ribolovu, streljaštvu, motosportu, kao i avanturističkom životu u prirodi.
www.outdoorchannel.com
700  
National Geographic Wild - format 16:9
National Geo Wild vam predstavlja jedinstven pogled na svet divljine, njeno okruženje i neverovatna stvorenja koja tu žive.
Program je titlovan na srpski jezik.
channel.nationalgeographic.com/wild
701
Sport
SOS
Jedina srpska sportska televizija. Programsku šemu SOS kanala čine uglavnom sportski sadržaji.
www.soskanal.net
152
Eurosport - format slike 16:9
Eurosport je vodeći evropski sportski kanal koji emituje preko 3.000 sati godišnje živog programa, sa širokom lepezom sportova koje prati.
Sinhronizovan je na srpski jezik. Ima teletext.
www.tv.sb.eurosport.com
561
Fight sports
Atraktivna kombinacija živog i rijaliti programa, direktnih prenosa, uključujući i one za titulu svetskog šampionata boksa u svim kategorijama. Direktni prenosi MMA i kikboksa. Posebno poglavlje čini bogata arhiva mečeva velikih boksera, od Kleja i Formana, preko Tajsona i Holifilda, do Pakjaoa i De La Hoje.
www.fightsports.tv
563
Arena Sport 1 - format slike 16:9
Direktni prenosi vrhunskih sportskih događaja, poput Lige šampiona, Lige Evrope, italijanske, grčke i brazilske fudbalske lige, oba južnoamerička fudbalska kupa, američkog fudbala (NFL), Svetske lige u odbojci, nemačke rukometne lige, boksa i mnogih drugih. Ima teletext.
www.tvarenasport.com
565    
Arena Sport 2 - format slike 16:9
Direktni i multiprenosi vrhunskih sportskih događaja: Liga Šampiona, Liga Evrope, italijanska, grčka i brazilska fudbalska liga, oba južnoamerička fudbalska kupa NFL, Svetska liga u odbojci, nemačka rukometna liga, boks ...
http://www.tvarenasport.com
566
Arena Sport 3 - format slike 16:9
Direktni i multiprenosi vrhunskih sportskih događaja: Liga Šampiona, Liga Evrope, italijanska, grčka i brazilska fudbalska liga, oba južnoamerička fudbalska kupa NFL, Svetska liga u odbojci, nemačka rukometna liga, boks ...
http://www.tvarenasport.com
567
Arena Sport 4 - format slike 16:9
Direktni i multiprenosi vrhunskih sportskih događaja: Liga Šampiona, Liga Evrope, italijanska, grčka i brazilska fudbalska liga, oba južnoamerička fudbalska kupa NFL, Svetska liga u odbojci, nemačka rukometna liga, boks ...
http://www.tvarenasport.com
568
Arena Sport 5 - format slike 16:9 569
Trace Sport Stars je prvi globalni kanal sa zabavnim sadržajem posvećen slavnim ličnostima iz sveta sporta. Sa svojim jedinstvenim sadržajem, kanal TRACE Sport Stars vam nudi uvid u svakodnevicu šampiona, njihove strasti, posvećenost sportu, ali vam otkriva i tajne njihovog života. Imaćete priliku da upoznate svoje omiljene sportiste bolje nego ikada.    570   
Muzika - domaći kanali
PINK Music
Kanal na kom se emituju muzički spotovi i izvođenja sa koncerata najpopularnijih izvođača sa prostora Srbije i bivše Jugoslavije, rađenih u produkciji izdavačke kuće City Records, kao I drugih izdavačkih kuća iz regiona.
www.rtvpink.com
581
DM SAT
DM SAT u okviru svog 24 satnog programa emituje muzičke spotove, kao i emisije iz sopstvene produkcije.
www.dmsat.tv
630
TV K::CN Music 2
www.tvkcn.net
633
Radio kanali
Radio B92   
www.b92.net/radio
980
Radio Beograd 1
www.rts.rs
983
Radio Beograd 2
www.rts.rs
984
Radio Beograd 202
www.rts.rs
986
Radio S
www.smedia.rs
987
svi lokalni i regionalni TV kanali - ponudu možete pogledati OVDE

Napomena : "Telekom Srbija" zadržava pravo izmene sadržaja